de leukste scoutinggroep van Nederland

door Redactie op 08 juni 2016
 Zaterdag 25 juni: FergusongroepsBBQ

Zaterdag 25 juni is het weer zover: de jaarlijkse FergusongroepsBBQ.

Lekker genieten van een hapje en een drankje voor een klein prijsje en bijpraten met (oude) bekenden en activiteiten voor jong en oud. Kortom gezelligheid! Net als elk jaar is er een thema en dit jaar doen we een "Belgische BBQ" ter aanmoediging van onze Zuiderburen op het EK voetbal.

We verwachten de jeugdleden mooi uitgedost in een rode outfit! Iedereen zal worden gejureerd en diegene met de best uitziende outfit krijgt een leuke verrassing.

We hebben weer het vertrouwde assortiment aan hapjes en drankjes bestaande uit lekkere sateetjes, hamburgers, et cetera. Dit jaar staan er naast Belgische bieren en wafels ook vis en gamba's op het menu! Ook aan de vegetariër wordt gedacht. (Let op: de hapjes en drankjes zijn niet gratis, maar worden verkocht tegen kostprijs).
Er zijn weer mooie prijzen te winnen bij de loterij. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven met o.a. een springkussen, spelletjes en schminken!

Let op: op deze dag zijn er GEEN normale opkomsten maar we zien iedereen gezellig vanaf 16.30 uur.

We verwachten alle jeugdleden samen met hun ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Natuurlijk zijn ook oud-leden en leiding van harte welkom!

Kort samengevat:
Voor wie?: leden, oud-leden, leiding, ouders, verzorgers en aanhang.
Wat?: de jaarlijkse Ferguson BBQ
Wanneer?: zaterdag 25 juni van 16:30u tot 19:30u
Waar?: op de Clan, Muurbloemweg 41
Hoe?: jeugleden in een rode outfit ter aanmoediging van onze Zuiderburen
Hoe duur?: tegen kostprijs

Tot de 25e juni! Bij ons schijnt altijd de zon, ook als het regent.

Lees ook deze berichten

Zaterdag 25 juni: FergusongroepsBBQ (08-06-16)

BBQ zaterdag 7 julie (04-07-07)