de leukste scoutinggroep van Nederland

Uniform

Scoutfit
Alle leden van onze scoutinggroep dragen het scoutfit van Scouting Nederland: van bevers tot stam en ook het bestuur. Elke leeftijdsgroep heeft zijn eigen kleur en uitvoering. De leiders of begeleiders van het betreffende onderdeel vertellen je graag welke kleding je nodig hebt.
Het scoutfit is te koop bij een speciale winkel voor scouts. Deze winkel heet de ScoutShop. Er is geen vaste winkel meer, maar een aantal keer per jaar is er een mobiele scoutshop in de buurt, we zullen dit tijdig laten weten middels de digitale Fergusonpost en middels deze site.
De openingstijden zijn:
woensdag van 13.30 uur tot 17.00 uur
donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur en
zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Ook via het internet kan je bij de ScoutShop bestellen.
Er is één deel van het scoutfit dat je niet kunt kopen bij de ScoutShop: onze groepsdas in de kleuren van de Clan Ferguson. Die krijg je pas als je wordt geïnstalleerd als scout bij onze groep.

Kledingdepot
Maar voordat je naar de ScoutShop gaat, moet je eerst komen kijken bij ons eigen kledingdepot met tweedehands scoutfit. Het depot wordt beheerd door Jacqueline Mattheijer (070-7851709). Zij maakt graag een afspraak om te kijken of dat wat je nodig hebt misschien in ons scoutfitdepot zit.

Hoe ziet ons scoutfit eruit: