Verhuur van ons clubhuis "De Clan"

De Clan is te huur op incidentele basis voor scoutinggroepen of andere jeugdverenigingen, of op structurele basis voor verenigingen en bedrijven die extra ruimte zoeken voor hun activiteiten. We verhuren ons groepshuis niet als feestlocatie of aan groepen anders dan eerder genoemde jeugdverenigingen.

De Clan is gelegen in een rustige woonwijk in het zuidwesten van Den Haag, vlakbij het strand van Kijkduin en naast Meer en Bos. Het gebouw beschikt over 3 lokalen, een grote centrale hal en een ruime keuken met 5 pits gasstel, oven en combimagnetron. Er zijn 3 toiletten en 2 douches.

Het buitenterrein is omsloten door een houten hekwerk dat afgesloten kan worden, en is dus veilig voor kleine kinderen. In overleg is pionierhout te gebruiken.

Bekijk het verhuurregelement

Stuur een e-mail naar verhuur@scoutingferguson.nl voor meer informatie en/of een offerte.

Of gebruik onderstaand formulier:

Uw naam:

Uw emailadres:

Uw vraag:

Klik hier voor bereikbaarheid met auto of openbaar vervoer.

Beschikbaarheid

Controleer de beschikbaarheid van het clubhuis in onderstaande verhuurkalender: