de leukste scoutinggroep van Den Haag
ouder bericht    nieuwer bericht

Nieuws vanuit de Cobrastam

door Stam op 02 november 2009

Nieuws vanuit de Cobrastam

Beste Lezers van de E-Ferguson Post, 

De afgelopen 2 maanden is er weer veel gebeurd bij de Stam!

Zo is ten eerste Maarten niet meer actief stamlid, aangezien die ook alweer 7 jaar mee draait. Bedankt voor de fijne stamopkomsten, feesten, kampen en bar! Natuurlijk zullen we je vaak genoeg blijven zien. Maar om de stam niet teveel laten krimpen hebben we Yannick erbij gekregen. Hallo Yannick! Wij hebben er onwijs veel zin in! Zo hebben wij ondertussen al een fotostrip gemaakt die weer eens een beetje uit de hand is gelopen.  

Wij zijn ook op het knotsgekke idee gekomen om zelf bier te gaan brouwen met hop. Zo heeft het een weekje gestaan en vervolgens moest het in flessen gaan. Wij hebben het geproefd en het smaakt meer naar champagne dan naar bier. En het is omgedoopt tot Oranjeblond! Omdat het zo smerig is als Oranjeboom en ze blond is als blond bier. Aanstaande vrijdag kan het door iedereen geproefd worden bij de actiebar.  

Verder heeft de stam ook het eerste stamfeest van dit jaar al gehad, een heuse toga party. Heel gezellig, met zoveel mogelijk Aphrodites, Poseidons, en Zeusen. En we hebben een geslaagd feest van kunnen maken. Naast het feit dat bijna de hele stam aanwezig was kregen we ook erg veel bezoek van ex-stammers, ex-leden en leiding.  

Verder doen wij veel kleine leuke spelletjes zoals recorddagen, Wedden-dat-ik-het-kan et cetera.

Maar wij blijven natuurlijk open voor klusjes! In de hal hangt een lijst. Daarop kan je je klusje opgeven en komen wij langs. Heitje voor een karweitje dus. 

Hou vooral de ds Fergusonsite in de gaten. Wij zullen proberen regelmatig foto’s op de site te zetten en om de maand of om de twee maanden een stukje te schrijven voor de EFP. 
 

Tot de volgende keer, dan maar weer! 

Stamredaccie

 

DEEL DIT ARTIKEL

Meer artikelen van stam

 
Autowassen (17-06-14)
 
Ferguson BBQ (16-06-14)
 
Problemen met de fotomuur! (30-09-11)
 
Ganzenbord (29-05-11)
 
Betonprogramma! (28-03-11)
 
Elftallig stelsel en hakken (23-01-11)
 
Sneeuwpret (19-12-10)
 
Hakken en smokkelspel (13-12-10)
 
Surprises in de sneeuw (05-12-10)
 
Movember (05-12-10)