Nieuwe leiding, nu officieel

door redactie op 30 november 2009

Nieuwe leiding, nu officieel

Als een leider bij een (nieuw) onderdeel begint moet hij - net als de leden na het overvliegen naar een nieuw onderdeel - ge´nstalleerd worden. Afgelopen zaterdag was het voor een aantal leiders van de groep dan ook zover. Flittie en Warbol (whatĺs i a name:)) bij de kabouters, vaandrig Jeroen en Bas bij de verkenners en Mark bij de padvindsters waren deze keer de gelukkigen. Jeroen en Bas zijn al een tijdje nieuw bij hun onderdeel, dus voor hun werd het zeker hoog tijd voor de ceremonie.

á

Voor deze gelegenheid worden er altijd een aantal bestuursleden opgetrommeld die de installatie voltooien. Met de hand op de vlag moeten de leiders dan een belofte afleggen, ondertussen luisteren de leden goed naar wat ze zeggen om de komende tijd in de gaten te houden of ze ook doen wat ze beloofd hebben.

á

Uiteraard hebben we alle vertrouwen in ze, nogmaals van harte en een goeie tijd bij je onderdeel gewenst!

Nieuwe leiding, nu officieel Nieuwe leiding, nu officieel