door Jacala op 06 december 2009

Insigne: Andere Wereld

Het is alweer een klein tijdje geleden maar nu is het dan toch zover. Eindelijk weer eens een bericht van de Welpen! Omdat de welpen zeker niet stil hebben gezeten hierbij een heel lang stuk in een keer. Als eerste een stukje over het insigne, andere wereld.

Voor dit insigne gingen we 2 weken op reis naar de top van de Mount Everest. Het leven op de Mount everest is natuurlijk heel anders dan het dagelijks leven in de stad, daarom was dit erg toepasselijk voor dit insigne. Als je eenmaal op de top van de Mount Everest ben wil je natuurlijk wel een vlag hebben om te plaatsen. Dit was dan ook het eerste dat we moesten doen, een vlag verven om straks op de top van de berg neer te zetten zodat iedereen wist dat we daar waren geweest. Op reis kun je natuurlijk niet gaan zonder bagage in te pakken dus dit was waar we thuis mee begonnen het inpakken van de bagage. Er zaten wel wat vreemde spullen tussen, zoals een yeti verkleedset, een zakje pinda’s en natuurlijk een playstation2 voor wat vermaak op de berg. Wel was het ook handig om dan een 200 meter verlengsnoer mee te nemen, hoe kon je anders nog spelen op de berg!

Omdat we niet alles konden meenemen koos ieder nest een select aantal voorwerpen om mee te  nemen de berg op. We moesten met verschillende vervoersmiddelen op weg naar de voet van de berg, gebruik makend van de trein, het vliegtuig, of bijvoorbeeld de boot! Ieder vervoersmiddel kostte een bepaalde tijd. Zo was het vliegtuig sneller dan de boot, en de tuktuk langzamer dan de motor. Je moest ook goed opleten welk vervoersmiddel je nam om te zorgen dat je uitkwam met je budget! Iedereen had een bepaald startbudget meegekregen waarmee hij bij de mount everest moest zien te geraken.

Iedereen raasde over de kaart en overwon onderweg hindernissen zoals de verschikkelijke sneeuwman, men ontcijferde het geheimschrift en uiteindelijk overleefde iedereen natuurlijk de laatste klim naar de berg. Nest Oranje was het snelst en kreeg het voor elkaar om als eerste de vlag te hijsen. Hiermee maakten zij zich natuurlijk onsterfelijk en kregen een plek tussen de groten. Inmiddels hebben alle vlaggen en het reisbord een mooi plekje gekregen in het lokaal! Tevens heeft iedereen die meegereisd heeft inmiddels een prachtig insigne gekregen voor op zijn uniform!

De foto's staan eindelijk online, en zijn te vinden op:

Tot de volgende keer!

Jacala.