de laatste opkomsten van 2009

door Welpen meisjes op 21 december 2009

de laatste opkomsten van 2009

Beste ouders/verzorgers,

Wij bij de kabouters hebben de afgelopen weken weer erg veel gedaan!

Zo hebben wij al een weekend kunnen houden. Het halloween-weekend was erg geslaagd. Iedereen, maar ook iedereen heeft zich eng verkleed, en dat maakte de sfeer gewoon top. De volgende dag niet zoveel enge dingen gedaan. We zijn ook gaan zwemmen om te oefenen voor de zwemwedstrijden. Dat kwam toch echt zeer goed uit. Demi werd namelijk eerste.(hoeraaaa) en de rest hebben ook zeer goed hun best gedaan. Jiggle, Resse, Vlitie-Vlits-Vlitsie en Warbol zijn trots op jullie meiden!

Zo hebben we ook twee hele leuke fotostrips gemaakt. Ze hangen in het lokaal, maar zijn natuurlijk ook gewoon te zien op de site.

Wel leuk al die fijne opkomsten, maar er moesten ook serieuze dingen worden gedaan. Zo zijn Tycho & Yannick ongedoopt naar Vlitie-Vlits-Vlitsie en Warbol. Zelf zijn ze erg blij dat ze officieel leiding zijn bij de kabouters. In het begin was het flink wennen, maar ondertussen gaat het prima. En ja hoor, we hebben nog meer serieuze dingen gedaan. Kruispuntenroute! Ook de dames moeten leren hoe dat werkt, want ze zitten natuurlijk niet voor niets op scouting. Maar het moet natuurlijk niet te serieus worden, want anders worden het allemaal nerdjes. Vandaar we ook uitgebreid Sinterklaas hebben gevierd en ging elke kabouter naar huis met een leuk cadeautje!

Wij wensen jullie verder nog fijne feestdagen en een gelukkig 2010!

Tot 9 januari wanneer de eerste opkomst weer is.

Het kabouterteam.

de laatste opkomsten van 2009 de laatste opkomsten van 2009