de leukste scoutinggroep van Den Haag
ouder bericht    nieuwer bericht

Nieuws vanuit de Cobrastam 2

door Cobrastam op 21 december 2009

Nieuws vanuit de Cobrastam 2

Hallo allemaal!

 

Ja, het is weer eens tijd om wat te schrijven over wat we de laatste tijd hebben beleefd.

Zoals je in het vorig bericht hebt kunnen lezen hebben we bier gebrouwen. Na een paar weken begon het naar champagne te smaken, en ondertussen begint het steeds meer op bier te lijken. Zowel qua vocht als smaak. Ja we zijn goed bezig!

Ook was is er goed gebruik gemaakt van de videocamera van Erik. Die moest gebruikt worden voor onze horrorfilm. Waarbij elk stamlid uiteindelijk dood gaat. Hij is nog in de maak dus wellicht is hij binnenkort te vinden op de site.

Sinterklaas heeft is dit jaar ook niet aan de stam voorbijgegaan. Hoewel de goede man niet meer zelf bij ons langs komt heeft hij toch wat constructiepieten en zelfs een kernfysica piet opgetrommeld om de stam te voorzien van toepasselijke surprises en gedichten. Zo kreeg Frank een hele grote pink (te danken aan zijn bevernaam Pinkie) en Yannick (Warbol) een werkende spiegelreflex camera wat goed past bij de vele tientallen foto’s die hij maakt tijdens de stam- en de kabouteropkomsten.

 

Tot slot hebben wij afgelopen weekend een prachtweekend gehad. Iedereen was in galakleding gekomen voor het jaarlijkse kerstgourmetweekend. De ene in een heel net colbert, de ander in een jurk, en twee uitzonderlijke gevallen kwamen in kilt (wel met de fergusonruit). Na het gourmetten hebben we eerst Yannick geïnstalleerd want dat was er tussen alle geweldige opkomsten een beetje bij ingeschoten. Vervolgens in plaats van bowlen (wat we normaal gesproken doen) zijn we gaan Glogolfen. Midgetgolfen, maar dan glow in the dark. Dat was erg leuk en we hebben ons anderhalf uur prima vermaakt. Als afsluiter een biertje en wat films tot diep in de nacht. De volgende ochtend/begin van de middag gezellig met zijn allen ontbijten en opruimen.

 

Verder wensen wij jullie fijne feestdagen en een gelukkig 2010!

 

 

Tot de volgende keer!

 

De stam

DEEL DIT ARTIKEL

Meer artikelen van stam

 
Autowassen (17-06-14)
 
Ferguson BBQ (16-06-14)
 
Problemen met de fotomuur! (30-09-11)
 
Ganzenbord (29-05-11)
 
Betonprogramma! (28-03-11)
 
Elftallig stelsel en hakken (23-01-11)
 
Sneeuwpret (19-12-10)
 
Hakken en smokkelspel (13-12-10)
 
Surprises in de sneeuw (05-12-10)
 
Movember (05-12-10)