De kerstdagen en 2010 staan voor de deur!

door Voorzitter op 20 december 2009

De kerstdagen en 2010 staan voor de deur!

Mooie tijd, als de sneeuw en het ijs nog een beetje doorzetten hebben we een paar ouderwetse ijs-weken voor de boeg. In de hal van de club staat de kerstboom weer te glimmen. Omdat het eerste deel van het seizoen 2009-2010 er op zit en het meer dan goed is verlopen (veel actie en gezelligheid) hebben we er voor alle leidersteams een cadeautje in gehangen. Natuurlijk niet zomaar een cadeau! De kerstman heeft een bouwpakket voor jullie meegenomen (van een brug, en niet zomaar een brug). Nadere info volgt.

Naast de kersttijd is 2010 vooral een heel bijzonder jaar voor scouting in Nederland, we (Scouting Nederland) bestaan dan 100 jaar en dat gaat groots worden gevierd. We gaan onder andere met 80.000 scouts naar Utrecht om er daar een fantastische dag van te maken. Meer over het jubileumjaar van scouting nederland kun je op deze site vinden.

Ik hoop jullie allemaal weer te ontmoeten op de traditionele nieuwjaarsactiviteit én boerenkoolmaaltijd (9 januari).

Namens het hele bestuur een vrolijke kersttijd en een mooi nieuw jaar!

Groet, Ernst-Jan