de leukste scoutinggroep van Den Haag
ouder bericht    nieuwer bericht

Samen met de welpen op pad

door Warbol-Pluisje op 13 april 2010

Samen met de welpen op pad

Weekend 6-7 maart.

Jaja, het werd weer eens tijd voor een weekend! Het was Ik-ga-voor-het-winkel-insigne-weekend 2010! De dames zijn begonnen met reclameposters maken. Ze mochten zelf kiezen waar het over ging. Of het was een verkoop-poster of het was een informatieve poster. In ieder geval staat het kabouterlokaal er vol mee! Vervolgens hebben de dames het ruilspel gedaan. Waarbij ze met de gekste spullen terugkwamen. Of met een actie-figuur, of met een bak met fruit. Na afloop hebben de dames nog boodschappen gedaan want er moest gegeten worden natuurlijk. Ook dit hebben de dames uitstekend gedaan. Hopelijk vinden zij het ook leuk want dan hoeft de leiding uiteraard minder te doen!:D  Vervolgens een avondspel gedaan en lekker genoten bij het kampvuur. De volgende dag hebben we het lekker rustig aan gedaan door kleine spelletjes te spelen en reclamefilmpjes te maken! En elke lieve kabouter(gelukkig zijn alle kabouters lief) hebben de insigne dubbel en dwars verdiend!

 

Duinenmars.

Ja, dit jaar hebben we weer de Duinenmars gelopen! Maar liefst de 10 kilometer. Sommige dames en heren deden al voor de 4e keer mee. Op een enkeling na(Cecillia) die maar liefst voor de 8e keer meeliep!

We werden wakker met mist waar we niet zo blij mee waren. Gelukkig begon het weer op te klaren op het moment dat we de startlijn gepasseerd waren. Daar waren we zeker blij mee. We liepen samen met de welpen.(WELPEN!) mee wat erg gezellig was. Na een klein uurtje namen we een kleine pauze, want we moesten natuurlijk wel doorlopen om op tijd onze medailles te halen. We zijn door de duinen, door Schevingen, weer door de duinen en zo richting Kijkduin gelopen. Het weer werkte zeer goed mee wat goed was voor de sfeer. De dames en de heren hebben nauwelijks gezeurd en hebben het prima gedaan. Na afloop even bijgekomen met een ijsje en natuurlijk bij het mooie Ik-kijk-door-eengat-bord gestaan en foto’s gemaakt. Wij zijn in ieder geval trots op jullie! 

Samen met de welpen op pad Samen met de welpen op pad
DEEL DIT ARTIKEL

Meer artikelen van welpen-meisjes

 
De kampdoop! (12-07-12)
 
Berichtje uit Hoensbroek (10-07-12)
 
De eerste dagen op kamp (08-07-12)
 
Kunst en Cultuurweekend (29-05-11)
 
Groenteopkomst (24-01-11)
 
Nieuw Welpenmuurbloempje! (16-01-11)
 
Avondspel (13-12-10)
 
Sinterklaas op de Clan! (07-12-10)
 
Sinterklaasopkomst (27-11-10)
 
Oktoberupdate (17-10-10)