4daagse Nijmegen, de Ferguson is er weer bij!

door 4daagse lopers op 10 mei 2010

4daagse Nijmegen, de Ferguson is er weer bij!

Vorig jaar liepen 5 dappere Ferguson stafleden de 4daagse van Nijmegen. 3 vd 5 deelnemers van onze groep wisten nog "vrij fris" de finish te halen. Het grappige is nu dat deze 3 succesvolle deelnemers kort of rond de 4daagse wisten dat ze vader gingen worden en allemaal ook nog voor het eerst ook. Leon van Beurden is een trotse vader van een zoon geworden, Melle en Marcel de Groot vader van een dochter Madison. De derde loper, Hans Kluppel verwacht rond de 4daagse van 2010 voor het eerst papa te worden. Kortom 3 nieuwe leden voor onze club?

Dit jaar starten Leon van Beurden en Marcel de Groot, beide voor hun tweede keer aan de 4daagse. Richard Leloux heeft zich ook aangemeld. Hij zal voor de eerste keer lopen, en ondanks dat hij sinds kort weet waar Abraham de Mosterd haalt, heeft ook hij zich gemeld voor de 4 keer 50km!

Sinds kort weten wij dat ook een ieder ingeloot is voor de 4daagse en worden de trainingskilometers weer opgevoerd. Mocht je langs willen komen om de heren aan te moedigen in Nijmegen, dat kan uiteraard. Mocht je willen overnachten in Nijmegen neem dan contact op met Marcel de Groot. Ook dit jaar nemen wij weer deel aan het scouting 4daagse kamp. De organisatie van het scoutingkamp zoekt nog medewerkers voor de organisatie van dit kamp. Zie je het niet zitten om de wandelkilometers te maken maar wil je toch alles van dicht bij mee maken, meld je dan aan als vrijwilliger voor dit kamp!

Oh ja de datum 20-23 juli 2010!

Voor informatie: www.4daagsekamp.nl

mbt de 4daagse: www.4daagse.nl