door Kaa op 12 mei 2010

Welpen "ruimte" weekend.

Hallo beste lezer van de ferguson website !

Laatst hebben wij met de welpen een heuze ailien geholpen terug te laten keren naar zijn thuis planeet !

We waren op een weekendje met de welpen in het clubhuis de eenden kooi bij het zuiderpark. Het weekend startte met een geweldige lunch en nadat iedereen zich vol had gegeten hebben de welpen hun eigen planeet geschilderd op een stuk papier.

Welpen verven

Na deze creative uitbarsting van verf en papier, gingen we een spelletje spelen in het zuiderpark. Alles ging zoals gepland totdat we op een gegeven moment werden verrast door een vreemd wezen. Het was al snel duidelijk dat het wezen niet van de aarde afkomstig was aangezien het wezen zo’n 30 ogen over zijn gelele groene lichaam verspreid had !

Alien!

We konden hem niet verstaan, gelukkig kwamen we snel op het idée om een  universele vertaler te kopen (Chikai had er een zien liggen bij de lokale ruimte supermarkt) ,.. maar dat kost geld ! Gelukkig kunnen de welpen handelen als de beste  en hadden we snel al door het handelen van venus slijm, mars zand, hyperdisks en andere aparte grondstoffen het geld bij elkaar.

De rest van de dag hebben wij besteed aan leuke spelletjes doen in het zuiderpark  (gelukkig dat het toch nog even droog was geworden), en iedereen heeft zich prima vermaakt. In de avond kwam de alien weer langs gelopen, en nadat we kort de vertaler op chikai getest hadden konden we de alien goed verstaan.

Het bleek dat de alien zijn planneet kwijt was geraakt en zijn ruimteschip ook niet helemaal 100% meer was. De welpen hebben de alien hun geschilderde planneeten laten zien om te kijken als hij wat herkende, en gelukkig kwam de planeet van Tobias er erg dicht bij in de buurt, waardoor de alien zijn weg weer terug kon vinden.

Hierna moesten de welpen kijken of ze het ruimte schip (dat op het eerste gezicht erg veel weg had van een opblaasboot) konden repareren. Na flink wat knip en plak werk was het schip weer in topconditie en konden we de alien uitzwaaien toen hij in zijn ruimteschip te water werd gelaten en uit het zicht vertrok.

Na een goede nacht rust zijn we de volgende dag weer vroeg op gegaan voor wat ochtend gym en een lekker eitje bij het ontbijt. Hierna nog kort een spelletje en toen ging iedereen alweer naar huis.

Groetjes,  De welpen leiding!

Welpen Welpen