< vorig bericht    volgend bericht >

Ferguson Barbecue

door redactie op 04 juni 2010

Ferguson Barbecue

Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse, enige echte, authentieke Ferguson Barbecue, dit jaar in het thema van het WK voetbal 2010!! Dus als je klaar bent met het kijken naar de wedstrijd Nederland – Japan op 19 juni, hou dan je oranje kleren aan en kom naar de Clan!

We pakken dit jaar uit met een uitgebreid pakket speciaal voor de vermoeide WK supporter, waaronder (vreemd genoeg) een hoop van de BBQ toppers van eerdere jaren, en een paar nieuwe:

• Betaalbare BBQ met stapels heerlijk vlees
  • Uiteraard zal er ook voor de vegetariërs ingeslagen worden
  • Uitbundige feestsfeer na de overwinning op Japan
  • En ook voor de kids zal er dit jaar weer een hoop te beleven zijn!

Let op: Op deze dag zijn er GEEN normale opkomsten maar we zien iedereen gezellig vanaf 16.30 uur.

Dit jaar verwelkomen we als altijd ook weer oud-leden en oud-leiding: “Hoort zegt het voort”! Kennen jullie oud leden? Verwijs iedereen naar www.scoutingferguson.nl

Wij weten wel waar de Ferguson Oranje supporters te vinden zullen zijn op 19 juni aanstaande: op de Muurbloemweg 41, bij De Clan, bij Scoutinggroep Ds. Ferguson. Tot de 19e juni! Bij ons schijnt altijd de zon, ook als het regent.

Leiding en bestuur Scoutinggroep Ds. Ferguson