September en Oktober

door Bas op 26 oktober 2010

September en Oktober

Hallo iedereen,

Na een zeer lange tijd afwezig geweest te zijn, eindelijk weer eens een bericht van het verkenneronderdeel. Dit jaar hebben we gedag gezegd tegen Max, Rodin, Victor en Terrence en hebben we Django en Tobias mogen ontvangen van de welpen. Hiernaast heeft Milan ook nog een vriend meegenomen, Thomas, die we dan ook hartelijk welkom heten.

Dit jaar hebben we ook een nieuwe vaandrig erbij gekregen Rein van Rossum. Voor de welpen ook wel bekend als Chikai.

Het komende jaar gaan we veel aan technieken werken, zodat de Verkenners goed voorbereid zijn voor het kamp aan het einde van het jaar. Het kampterrein voor dit jaar is al bekend, maar houden we nog even geheim. Voorbeelden van technieken waar we al aan hebben gewerkt zijn vuur stoken, koken op houtvuur, houthakken, kaartlezen en met een kompas werken. Allemaal technieken die de Verkenners nodig zullen hebben op zomerkamp.

Ook hebben we er al weer een weekend op zitten op kampeerterrein Staelduinhoeve bij 's Gravenzande. Het weekend was behoorlijk nat en de Verkenners zijn dan ook lekker vies geworden.

Binnenkort gaan we zeepkisten bouwen, komen de zwemwedstrijden er aan en zullen de Verkenners weer op weekend gaan. We hebben er zin in!

Groeten,

De Verkennerleiding