Hakken en smokkelspel

door Bas op 13 december 2010

Beste iedereen,

Afgelopen week hebben de Verkenners niet nader gespecifeerd wit poeder gesmokkeld door Meer en Bosch om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Dit smokkelen moest gebeuren onder de radar van enkele stoorzenders die door het bos rondliepen om de verkenners te betrappen op het vervoeren van illegale producten. Zolang de kinderen dit goed deden konden ze vrij rondlopen, maar als ze gepakt werden, liepen ze het gevaar vastgebonden te worden aan een boom, aan elkaar of aan hun eigen schoen. De kinderen wisten echter de stoorzenders goed te ontlopen en hebben met succes geld verdiend.

Komende week zullen de verkenners zeer scoutief aan de gang gaan, wat ze exact gaan doen houden we nog even geheim. Maar een ding zullen we verklappen, er valt iets te verdienen!!

Tot zaterdag!