Sneeuwpret

door Bas op 19 december 2010

Sneeuwpret

Hey Allemaal,

Dit weekend hebben de Verkenners een begin gemaakt aan de instructies die uiteindelijk zullen leiden tot hun erkenning voor mes en kleine bijl. Dit betekent dat ze als ze deze erkenning hebben gehaald een zakmes bij hun mogen dragen en zonder dat er een leiding bij is, gebruik mogen maken van een handbijl om hout te hakken. Erg praktisch dus voor een Verkenner!

Verder hebben we ook spellen in de sneeuw gespeeld waarbij veel werd gerend, gegraven, gestapeld en gegooid. Om vervolgens weer warm te worden (voor wie het koud had gekregen:P), hebben we tenslotte nog een spelletje ouderwets dweilhockey gedaan.

Zoals gezegd zal er de komende twee weken geen opkomst zijn en is de eerste opkomst 8 januari. Dit is de Nieuwjaarsopkomst en de begin- en eindtijden zullen dus afwijken. Meer informatie krijgen jullie hierover via een brief die jullie een dezer dagen zullen ontvangen. De reguliere opkomsten beginnen weer op 15 januari.

Namens de Verkennerleiding fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Bas

Sneeuwpret Sneeuwpret