Op naar 2011

Op naar 2011

Van de voorzitter

Beste ouders/verzorgers en leden,
Het einde van 2010 is in zicht, we zitten in een dik pak sneeuw onder de kerstboom, er is een knapperend vuurtje en een glaasje chocomel of iets anders. Tijd om even de gedachten te laten gaan: De sfeer in de groep is goed, de activiteiten zijn nog beter en het ledenaantal is constant (mag van het bestuur altijd ietsje meer!). De Ferguson is én blijft de mooiste scoutinggroep van Den Haag en het in elk seizoen mooie groepshuis De Clan bewijst dat nog maar eens. Wat mij wel opvalt is dat het zo snel is gegaan; Boem en het eerste deel van het seizoen 2010-2011 is alweer voorbij! Begin 2011 gaan we starten met de voorbereidingen van ons jubileum in 2013 (95 jaar jong!). Verder gaan we met het hele leidersteam medio februari een bere-weekend doen. Dit wordt een weekend zonder jeugdleden; even tijd om de banden aan te halen tussen de teams en tijd voor elkaar. Ik ben er trots dat we binnen de club een zo'n hecht team van leiders en bestuur hebben! Ik zie daarom 2011 (en de jaren daarna) met veel vertrouwen tegemoet.

Geniet nu van deze winterse vakantieperiode en ik hoop jullie allemaal te zien tijdens de koffie of boerenkool op de eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar; dus tot 8 januari!

Ernst-Jan
voorzitter.