Nieuws van de voorzitter

door Ernst-Jan op 15 maart 2012

Nieuws van de voorzitter

Allerbeste leden/ouders/verzorgers,

Zoals ieder jaar is de maand maart een extreem drukke scoutingmaand, maar dit jaar is het wel errrug gek. Het komt doordat je van de winter naar de lente gaat, tijd om naar buiten te gaan en dingen te doen: Vorige week begonnen we met de City Pier City loop. Met 50 vrijwilligers hebben we zoals we ieder jaar doen weer geholpen met de organisatie: middagonderdelen bedankt! We hebben niet alleen geholpen met de organisatie, er is ook gelopen: Bestuurslid Judith en Hopman Joris hebben mooie tijden neergezet. Vervolgens wordt het aanstaande zaterdag 17 maart Nederland Doet Dag. Op deze dag gaan we de Clan opruimen en opknappen - als er ouders zijn die willen helpen? Welkom, we beginnen vanaf 10.00 uur!

Tijdens het daaropvolgende weekend van 24 maart gaan we met alle leiding/staf en bestuur op weekend. Eén weekend per jaar gaan we zonder jeugd op pad, er zijn dan helaas geen opkomensten voor jeugdleden, hierover wordt u nog apart geinformeerd.

En tenslotte op de laatste dag van de maart maand; zaterdag de 31e is er de Natuurspeurtocht! Dit jaar alweer voor de vierde keer. Alle ouders, familie, vrienden van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze tocht, er zijn verschillende tochten van 3 tot 25 kilometer. Details staan op de site of kunt u horen van de leiding. Nogmaals welkom om mee te doen!

Kortom maart is scoutingmaand.

Met de groeten van de voorzitter.

Ernst-Jan