Indiana Jones en de beelden der eeuwige rijkdom

door Verkenners op 11 juli 2012

Indiana Jones en de beelden der eeuwige rijkdom

De verkenners zijn inmiddels gesettled op "Purmerend", op terrein Ada's Hoeve. Indiana Joost kwam langs en gaf ons een aantal aanwijzigingen om op zoek te gaan naar de beelden der eeuwige rijkdom. We zijn hier direct mee aan de slag gegaan en hebben inmiddels al 2 beelden gevonden!

Om deze beelden te vinden hebben we verschillende werelddelen afgereisd. We begonnen met het zoeken van een kasteel ergens in Europa. Om het juiste kasteel te vinden deden we een archeologische opgraving. Met de voorwerpen die we opgegraven hadden hebben we een puzzel opgelost die ons naar het juiste kasteel verwees. In dit kasteel moesten we verschillende hindernissen overwinnen om bij de uiteindelijke schatkamer te komen. In de schatkamer verruilden we de schatkist voor een nepkist! We snelden naar de uitgang waar we opgewacht werden door een aantal bewakers. We scheerden ons weg met een reeds klaarstaande paard en wagen.

De hint verwees ons naar het volgende werelddeel, Azie. In Azie deden we een chinese thee ceremonie, we maakten Japanse Sushi. Wist u dat: Wasabi erg pittig is? Sommige verkenners nog niet ;), sommigen nu wel :).

We werden uitgedaagd door de chinese maffia. Na een dag van intrige, gokken, en ontvoeringen klommen we steeds hoger in de organisatie. Stijn werd de gekroond tot nieuwe baas van de maffia, met Silas als tweede man (zie foto).

Toen was het alweer tijd om naar bed te gaan. Vandaag (woensdag) hebben we eerst de Tshirts geschilderd en nieuwe zakmessen gekocht in de kampwinkel. Hierna gingen we lekker naar het zwembad!

Het weer is minder, de sfeer is top!

Indiana Jones en de beelden der eeuwige rijkdom Indiana Jones en de beelden der eeuwige rijkdom