De Grieken dag 5

door Oe op 13 juli 2012

De Grieken dag 5

De vijfde dag alweer!

We zijn de dag begonnen met een lekker ontbijt en het maken van een lunchpakket voor de hike. Rond 10 uur zijn we begonnen met lopen aan de tocht door de brunssummerheide en omstreken. de welpen kregen allemaal kralen met een nummer erop wat overeenkwam met een kruispunt dat ze tegen kwamen als ze goed liepen. de kralen hadden 4 kleuren: geel(links), groen(rechtdoor), paars(omkeren) en blauw(rechts).

Na enige tijd zijn we even gestopt om wat lekkers te eten en even uit te rusten. de welp Casper had geen zin om te stoppen en bleef driftig doorlopen rond de rustplaats. Naar meerdere malen te hebben gevraagt of hij niet wou zitten zij Bagheera "ga op Oe zijn schouders zitten!" waarna hij dit gelijk deed. (zie foto's dag 5)

Even later kwamen we aan op een vlakte en zagen we een hoge heuvel. We zijn hierop geklommen en zagen een man met blauw haar in het gras liggen. Dit bleek Zeus die een schoonheids dutje deed op de Olympus. Na met hem te hebben gepraat bleek het dat Hades erg machtig was geworden en dat het aan ons was om hem te stoppen.

Hierna zijn we gelijk doorgelopen naar het zwembad De Bronspot. Na even lekker te hebben afgekoeld in het water zijn we terug gebracht door de kookstaf naar het clubhuis waarna we lekker gingen barbecuen en als toetje dubbelvla. we zijn de dag afgesloten met het corvee en daarna nog een verhaal uit het boek.

Dit was alweer het einde van een drukke maar erg leuke vijfde dag.

De Grieken dag 5 De Grieken dag 5