Beverkamp foto's online

door Eline Reijmerink op 12 september 2012

Beverkamp foto's online
Afgelopen Hemelvaart zijn de bevers op kamp geweest naar Reeuwijk.
Bijzondere gasten op het kamp waren chef-kok Francois en sous-chef .
Om voor de Bevers de lekkerste maaltijden te verzorgen hadden de koks alle kookbenodigdheden bij zich.

Al snel bleek dat ze de ingredienten waren vergeten te kopen. Hoe goed waren onze Bevers met boodschappen doen? In het grote boodschappenspel bleek al snel dat de Bevers wisten waar alles verkrijgbaar was, en dat al goed omgegaan kon worden met geld.

's Avonds bij het koken bleken de koks ook hun kookboek kwijt te zijn. Gelukkig hadden de Bevers een week daarvoor een speciaal kookboek meegekregen van Rozemarijn!
En of dat het speciaal was.. Het kookboek was magisch!

Halverwege het kamp bleken de recepten uit het kookboek verdwenen te zijn. De Bevers bleken al aardig thuis te zijn in de keuken en het lukte de koks om samen met de Bevers de lekkerste maaltijden te bereiden.

Vervolgens verdween ook het bestek en de borden. Gevolg: spaghetti eten met je handen! Een lol dat we hebben gehad Laughing

Het kamp werd afgesloten met een grote lunch waarbij de Beverkoks werden geholpen door hun ouders.
Al met al weer een top kamp!

'fotogalerie bevers '