City Pier City

door Bas op 11 maart 2013

City Pier City

Beste allemaal,

Afgelopen weekend hadden alle middagonderdelen een gezamenlijk weekend: het CPC-weekend. Elk jaar gaan alle middagonderdelen met zn allen helpen drinken uit te delen bij de City-Pier-City loop. Zo ook dit jaar weer.

Op zaterdag werden de kinderen na het openen met zn allen opgesloten in de lokalen, ze waren namelijk gevangen genomen en moesten te zien ontsnappen uit de gevangenis. Hoe dit precies moest werd hen echter niet verteld. Daar moesten ze zelf achter zien te komen. Zo konden ze bijvoorbeeld een tunnel graven, door een hek heen breken of hulp van buitenaf regelen. Om dit te kunnen doen moesten de kinderen gedurende het spel spullen zien te verzamelen zonder dat dit werd opgemerkt door de bewakers. Gelukkig is het iedereen gelukt om uiteindelijk te ontsnappen.

Na een heerlijke spinazie-maaltijd was het tijd voor een film. Deze keer was het "Wreck-it Ralph".

De volgende dag moesten de kinderen vroeg opstaan om op tijd op de Nieuwe Duinweg te zijn, waar zij de drinkpost voor de CPC moesten opbouwen. Hiervoor hadden de kinderen ongeveer drie uur de tijd. Ondanks dat dit veel lijkt, was het toch behoorlijk aanpoten, maar ondanks de kou, is het gelukt! Top gedaan iedereen.

Hierna was het tijd voor het uitdelen. Na een duidelijke instructie stond iedereen klaar met zijn bekers drinken. De renners konden komen.

Dit jaar renden er ook een behoorlijk aantal Fergusonners mee op de 10 km:

• Bas Reijmerink (Verkenners) (48:37 min)
  • Erik Boes (Materiaal) (48:29 min)
  • Edith Griffioen (Bevers) (56:48 min)
  • Esmé Leloux (Bevers) (57:38 min)
  • Joris van Dijk (Verkenners) (56:18 min)
  • Judith van Dijk (53:32 min)

Allemaal topprestaties!

Tot slot nog even een herinnering: volgende week zijn er geen opkomsten! Alle leiding is dan op Leidersweekend.

Bas

City Pier City City Pier City