Installaties & het Grote Energiemaatschappijenspel

door Verkenners op 10 november 2013

Installaties & het Grote Energiemaatschappijenspel

Het seizoen was al even onderweg maar er waren nog behoorlijk wat verkenners die niet waren geinstalleerd. Het was dus tijd om een 5 verkenners te gaan installeren.

Dani, Olivier, Adam, Sam en Floris waren de gelukkigen. Hierna was het tijd om te werken aan onze technieken, pionieren en hakken. De oudste verkenners gingen een brug bouwen over het water, de nieuwe verkenners gingen aan de slag met een instructie hakken en vervolgens ook een introductie pionieren.

De bruggen over het water waren goed gelukt. Een wijze les is om het touw dat je nodig hebt om je aan vast te houden ook goed vast te maken (toch Lars2?)

Nadat de installaties van de verkenners was geweest gingen we een week later aan de slag met het grote Energiemaatschappijen spel. Er werden 3 groepen gemaakt. Deze 3 groepen vormen allemaal een energiemaatschappij. Iedere groep wordt beoordeeld op 3 criteria. Klanttevredenheid, de hoeveelheid energie die wordt gegenereerd en de prijs van de energie. We hebben energie opgewekt, bijvoorbeeld door het maken van een waterrad.

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe een groep verkenners als helpdeskmedewerker klinkt? Luister dan de volgende geluidssnippet (inclusief live intromuziek!).

Het spel is echter nog niet klaar, en gaat volgende week weer verder! Wij kijken alvast uit naar wie zich kan kronen tot de beste Energiemaatschappij van de Ferguson!

Het was weer een leuke opkomst, tot volgende week!

Installaties & het Grote Energiemaatschappijenspel Installaties & het Grote Energiemaatschappijenspel