December Weekend

door Julia en Rosa op 26 december 2013

We hebben het weekend van 21 en 22 december in de Eendenkooi overnacht. Het ligt naast een manege. Zaterdag gingen we op de Clan de surprises uitpakken. Ze waren goed gelukt en er was veel moeite aan besteed en Noa mocht uitdelen want het was haar laatste weekend. Nadat we dat hadden gedaan gingen we naar het Zuiderpark/De Eendenkooi. Toen we daar aankwamen moesten we ons omkleden voor het kerstdiner. We gingen gezellig met elkaar gourmetten. Na het eten maakten we ons bed op. We moesten warme kleren aantrekken omdat we het spel dodelijke straal gingen spelen. Toen we klaar waren gingen we weerwolven. Ondertussen was Julia aan het uitdelen omdat ze jarig was. We speelden een paar potjes weerwolven en gingen toen naar bed. Maar slapen deden we niet. De meeste mensen sliepen laat. Zondag mochten we uitslapen tot negen uur dat was een wonder. Daarna werd ons een heerlijk ontbijt voorgeschoteld met een gebakken ei. Nadat het ontbijt klaar was gingen we in het Zuiderpark een kunstrace doen. Waarbij het eerste groepje heeft gewonnen. We kregen knakworstjes als lunch. Daarna was het een speelparadijs in onze slaapzaal. Toen moesten we jammer genoeg alles weer netjes maken. En toen was het zeker geslaagde weekend voorbij.

Julia en Rosa