Nieuwjaarsviering

door Redactie op 31 december 2013

Nieuwjaarsviering

Beste leden, ouders/verzorgers,

Scoutinggroep ds. Ferguson wenst iedereen alvast een gezond, voorspoedig en vooral Scoutief 2014 toe!

Op zaterdag 11 januari 2014 vieren wij met alle leden van de groep het spectaculaire begin van 2014 in een gezamenlijke piratenopkomst!

Wij verwelkomen alle leden zaterdag 11 januari tussen 15.30 uur en 15.45 uur op de Clan. Het programma staat in het teken van Piraten. Trek jouw beste piraten-outfit aan (met daaronder je uniform)!
Het startsein voor het programma wordt om 16.00 uur gegeven. Om 18.00 uur genieten wij met z’n allen van de traditionele Boerenkoolmaaltijd. De afsluiting is om 19.00 uur. Zorgt u er voor dat uw kind warm gekleed is! Denk vooral ook aan stevige schoenen, handschoenen en een muts. Mocht het regenen of sneeuwen: geef uw zoon/dochter waterdichte kleding mee!

Is uw kind niet aanwezig bij deze nieuwjaarsviering, laat dit dan weten aan de eigen leiding.

Met vriendelijke groet,
Namens de Nieuwjaarscommissie,