Mee doen met onze scouting opkomst?

door Redactie op 04 mei 2014

Mee doen met onze scouting opkomst?

Afgelopen zaterdag hebben we als Scouting Ferguson geholpen met de oudhollandsche spelletjes en we hebben daar heel veel ouders en kinderen onze mooie folder meegegeven. Mocht u een van deze ouders zijn en uw zoon of dochter wil graag een keer komen kijken dan is hij of zij natuurlijk meer dan welkom. Wel willen wij u er graag op wijzen dat er op zaterdag 10 mei geen scoutingopkomsten zijn omdat de leiding dan met zijn allen op leidersweekend is. Op zaterdag 17 mei is Scout-it-out, een groot scouting evenemet om scouting weer helemaal op de kaart te zetten.

Dus mocht uw zoon of dochter inderdaad een mee willen doen dat kan dat weer vanaf 24 mei. We hopen jullie spoedig eens in ons groepshuis te mogen begroeten.

Vriendelijke groet,

Bas Rutgers