Ferguson BBQ

door Redactie op 16 juni 2014

Ferguson BBQ

Beste leden, oud-leden, leiding, ouders en verzorgers,

Zaterdag 5 juli is het weer zover: de legendarische jaarlijkse Ferguson groepsBBQ met dit jaar het thema “Brasil”.

Dus kom tussen 16:30 en 19:30 uitgedost in je Braziliaanse outfit langs om samen dit scouting seizoen af te sluiten. En diegene met de best uitziende outfit krijgt een leuke verrassing!
(Let op: de hapjes en drankjes zijn niet gratis, maar worden verkocht tegen kostprijs).

Er zijn weer mooie prijzen te winnen bij de loterij. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven met o.a. een springkussen, spelletjes en schminken! Tot slot is er dit jaar een heuse Ferguson Salsa workshop, dus maak die heupen maar vast los!

Op deze dag zijn er GEEN normale opkomsten maar verwachten we alle jeugdleden samen met hun ouders/verzorgers, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes vanaf 16:30 uur. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Natuurlijk zijn ook oud-leden en leiding van harte welkom!

Kort samengevat:
Voor wie?: leden, oud-leden, leiding, ouders, verzorgers en aanhang.
Wat?: de jaarlijkse Ferguson BBQ
Wanneer?: zaterdag 5 juli van 16:30u tot 19:30u
Waar?: op de Clan, Muurbloemweg 41
Hoe?: in je Braziliaanse outfit

Tot de 5e juli! Bij ons schijnt altijd de zon, ook als het regent.

Leiding en bestuur Scoutinggroep Ferguson