de leukste scoutinggroep van Den Haag
ouder bericht    nieuwer bericht

Ferguson Buurtbingo!

door Redactie op 22 november 2017

Ferguson Buurtbingo!

Het was deze maand alweer een jaar geleden dat in de Clan de laatste bingogetallen waren gevallen. Het was dan ook weer de hoogste tijd voor een nieuwe Ferguson Buurtbingo. Er stond een goed gevulde prijzentafel in de hal met voor iedereen leuke spulletjes, er waren lekkere hapjes en drankjes en er was een beter geluidssysteem geïnstalleerd zodat de getallen overal in het groepshuis luid en duidelijk waren te verstaan.

Rond 12:00 uur begon onze bingomaster Mark met het trekken van de eerste getallen. De hokjes werden rustig gevuld en na de rijtjes en de vier hoekjes was het tijd voor de volle kaart. De winnaar van de eerste ronde koos als hoofdprijs het digitale pakket: een mooie tablet, een speaker en nog wat andere digitale spulletjes. Na een korte pauze was het tijd voor de tweede ronde. De winnaar van deze ronde werd een Bever, die ervandoor ging met een televisie-set met ingebouwde DVD-speler een setje dvd’s en een SpongeBob spelcomputer. Aan het eind van de derde ronde steeg de spanning merkbaar, iedereen wilde graag nog een mooie prijs winnen. Naarmate er minder getallen op de kaart overbleven werd het stiller (en warmer) in de lokalen. Ook de laatste bingo was een correcte bingo en er werd sportief geapplaudisseerd. De winnaar van de laatste ronde was wederom een van de jongste deelnemers, weer een Bever. Dat hij een echte scout is bewees hij wel met het
pakket dat hij koos: het kampeerpakket!

Wij vonden het hartstikke leuk. Heel veel dank aan ouders, oma’s, buurtbewoners en aan iedereen die heeft geholpen bij de organisatie! Voor de winaars: gefeliciteerd en veel plezier met de prijzen!

Ferguson Buurtbingo! Ferguson Buurtbingo!
DEEL DIT ARTIKEL