door Redactie op 11 maart 2018

Paaseitjes!

Scouting Ferguson bestaat 100 jaar en dit willen we vieren! Na het daverende succes van de oliebollen vorig jaar hebben we daarom dit jaar weer een knallende actie opgezet: Paaseitjes!

Vindt u dit een leuk initiatief, houdt u wel van een chocolade paaseitje, of kent u iemand die u hier heel blij mee kunt maken? Koop dan paaseitjes van Scouting Ferguson!

Vul snel online de bestellijst in op http://paaseitjes.scoutingferguson.nl en dan komen wij op zaterdag 24 maart bij u thuis lang om de paaseitjes te bezorgen. U heeft nog tot 20 maart de tijd om uw bestelling te plaatsen!

Wat: Heerlijke chocolade paaseitjes (zakje met 5 x wit, 5x melk en 5x puur).

Waar: Bij u thuis bezorgd.

Wanneer: Wij bezorgen de paaseitjes op zaterdag 24 maart tussen 's ochtends 10 uur en 's middags 17 uur (de zakjes passen ook door de brievenbus dus u hoeft er niet voor thuis te blijven).

Kosten: €2,00 voor 15 heerlijke paaseitjes, koopje toch?