Nieuwe voorzitter, groepsfoto en tijdcapsule

door Redactie op 23 april 2018

Nieuwe voorzitter, groepsfoto en tijdcapsule

Zaterdag 21 april 2018 was voor Scouting Ferguson een memorabele dag! We verzamelden aan het eind van de ochtend met zo veel mogelijk leden bij ons groepshuis voor een aantal leuke activiteiten.
Om 12:00 uur werd Bas Saraber in zijn functie van voorzitter geïnstalleerd door onze ere-voorzitter Hans Bert, die daarbij werd geassisteerd door de uittredende voorzitter Ernst-Jan.
Na deze plechtigheid hebben we de grootste Scouting Ferguson groepsfoto ooit gemaakt met daarop het overgrote deel van onze leden en leiders.
Ook was het vandaag eindelijk tijd om de tijdscapsule op te graven en te onthullen. Deze tijdcapsule is in het jaar 2000 begraven, speciaal om tijdens ons jubileumjaar weer op te graven. In de capsule zaten veel brieven, foto's en tekeningen. Maar ook een oude fergusontrui en zelfs een teddybeer. Alles zal worden uitgezocht en schoongemaakt om tijdens de aanstaande groepsbarbecue tentoon te stellen, zodat iedereen kan kijken wat er 18 jaar geleden allemaal in de tijdcapsule is gestopt.

Nieuwe voorzitter, groepsfoto en tijdcapsule Nieuwe voorzitter, groepsfoto en tijdcapsule