door Redactie op 22 mei 2018

Fair Ferguson 2018

In 1918 werd Scouting Ferguson opgericht door J.J. Buitendijk. Nu (bijna) 100 jaar later is de leukste scoutinggroep van Den Haag uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 200 leden en is een begrip in de wijk Bohemen en Meer & Bos.

Ons 100-jarig bestaan is een gigantische mijlpaal en willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Graag nodigen wij u daarom uit om samen met ons dit heuglijke feit te vieren tijdens Fair Ferguson 2018.

Wij heten iedereen van harte welkom op zaterdag 2 juni van 11.30-14.00 uur in het park tegenover het winkelcentrum aan het Savornin Lohmanplein. Elk scoutingonderdeel zal u verrassen met heerlijke hapjes en drankjes tegen een kleine vergoeding. Ook zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden.

Alle opbrengsten komen ten goede aan ons 100-jarig jubileumkamp naar Schotland komende juli.

Dus trommel al uw vrienden, familie, buren, collega’s en kennissen op en bezoek de Fair Ferguson 2018 op zaterdag 2 juni!

Tot dan! Wij hebben er zin in!

De Fair wordt mede mogelijk gemaakt door: Meesterbakker Roodenrijs, PicNic en Maison Kelder