de leukste scoutinggroep van Den Haag
< vorig bericht    volgend bericht >

Zomerkamp kabouters

door Welpen meisjes op 01 augustus 2006

Zomerkamp kabouters De kabouters zijn op kamp geweest. De stemming zat er goed in en het was ontzettend lekker weer en ... zoals gewoonlijk is er weer van alles gebeurd:

De koning en koningin van Feronia hadden hun kok en kokkin op pad gestuurd om hulp te halen. Er was een helft van de amulet gestolen door de gemene tovenaar Piak. Feronia was hierdoor onbestuurbaar geworden.
Om te kunnen helpen moesten we naar Feronia toe om daar kralen voor een ketting te verzamelen. Die ketting hadden we nodig voor bescherming tegen Piak. Om in Feronia te komen moesten we een liedje zingen en daarbij een dansje doen. Na het drinken van het transportatiedrankje waren we in Feronia.
Als dank voor onze hulp hebben de kok en kokkin de hele week gekookt en ons geholpen bij nog veel meer dingen.
We hebben tijdens ons bezoek aan Feronia geslapen in de herberg ‘de Vergulde Erpel’. Een goed en groot onderkomen met een eigenaardige herbergier.

Wat de kabouters allemaal in de wereld van Feronia hebben beleefd zullen ze zelf vertellen. Want gedurende het kamp hebben ze hard gewerkt aan het kampverslag. Binnenkort komen de foto’s en het kampverslag op de Ferguson-site.
DEEL DIT ARTIKEL

Meer artikelen van welpen-meisjes

 
De kampdoop! (12-07-12)
 
Berichtje uit Hoensbroek (10-07-12)
 
De eerste dagen op kamp (08-07-12)
 
Kunst en Cultuurweekend (29-05-11)
 
Groenteopkomst (24-01-11)
 
Nieuw Welpenmuurbloempje! (16-01-11)
 
Avondspel (13-12-10)
 
Sinterklaas op de Clan! (07-12-10)
 
Sinterklaasopkomst (27-11-10)
 
Oktoberupdate (17-10-10)