flitsende start!!

door Scouts meisjes op 07 september 2006

flitsende start!! Hallo allemaal,

Hierbij weer een berichtje uit padvindstersland!
Iedereen is weer heelhuids terug van vakantie.

De eerste opkomst begon flitsend met het binnenhalen/overvliegen van de oudste kabouters naar de padvindsters. De kabouters konden door padvindstervragen te beantwoorden hout en touw verdienen om de sporten op een brug vast te pionieren.
Natuurlijk hebben ze het hout en touw verdiend en kon het echte overvliegen beginnen! de padvindsters hielpen goed met het vastpionieren van de sporten. Merle, Shakti, Dewi, Myrthe en Aniek: Welkom!!

Na het overvliegen bestond ons onderdeel heel even uit 15 meiden. Anouk en Jamie waren vorig jaar al een paar keer komen kijken en waren ook deze dag van de partij. Hopelijk komen ze nog vaker met ons meedraaien.

Helaas moesten we deze dag ook afscheid nemen van Maaike en Cathlin. Zij zijn overgevlogen naar de explorers. De achterblijvende padvindsters hebben hier en daar wel een traantje gelaten. Meiden: we zullen jullie missen, maar we wensen jullie heel veel plezier bij de Explorers!!

De rest van de middag hebben we een creatieve vorm van het smokkelspel gedaan. De meiden moesten om geld te verzamelen opdrachten uitvoeren. Een van die opdrachten was het verzinnen van een nieuwe naam voor de rondes.

Omdat we vanaf dit seizoen in 3 rondes gaan draaien en ons onderdeel "sunflowers" heet, moesten de namen bestaan uit bloemen, maar dan wel in het engels. De nieuwe rondenamen zijn: violet, daisy en lily.

Wat we de komende opkomsten gaan doen is nog een beetje een verassing, maar zet het laatste weekend van september maar vast in je agenda, want dan gaan we lekker kamperen!!

Groetjes,
Vivia, Leon en Judith
flitsende start!! flitsende start!!