de leukste scoutinggroep van Den Haag
ouder bericht    nieuwer bericht

Bijna 90 jaar!!!

door Erik Jan op 30 november 2006

De ds. Ferguson is een van de oudste groepen van Nederland en de alleroudste van Den Haag. Dat moet natuurlijk gevierd worden en daar is ook alle reden toe, want in 2008 bestaan we al weer 90 jaar! Dat lijkt nog best ver weg, 2008, maar nu al zijn we heel erg druk met het voorbereiden van een feestelijk jaar dat afgesloten wordt met een jubileumkamp voor de hele groep. Om te zorgen dat ons 90 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij zal gaan hebben we een commissie opgericht die er voor gaat zorgen dat het jubileumkamp weer onvergetelijk gaat worden. De jubileumcommissie bestaat uit een vijftal ontzettend enthousiaste mensen te weten; Daniël Coutinho, Jeroen Kasten, Patricia Hulst, Hans Kluppel, Marcel de Groot en Erik-Jan Mann. Afgelopen maanden hebben we met dit groepje in stilte achter de schermen al heel veel werk verzet met voorbereidingen voor het jubileumkamp. Nu komt de tijd snel dichterbij dat we ook voor de schermen van alles gaan doen! 

We starten de feestelijkheden voor de voorbereidingen van het jubileumkamp 2008 tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van 6 januari 2007. Tijdens deze bijeenkomst zal bekend worden gemaakt waar we heen willen gaan met het jubileumkamp. Spannend!  

De locatie van het jubileumkamp zullen we tot 6 januari 2007 nog even geheim houden, maar wat ik al wel bekend kan maken is de datum van het kamp. Pak de agenda’s dus maar en maak een plekje vrij van 19 juli tot 29 juli 2008. Zodra de locatie bekend is gemaakt zal er uitgebreide informatie komen naar zowel de ouders en leden.  

Groetjes namens de jubclub,

Erik-Jan 

DEEL DIT ARTIKEL

Lees ook deze berichten

Bijna op kamp (04-07-09)
Bijna 90 jaar!!! (30-11-06)
Bijna op kamp (05-07-06)