Welpen werken aan insigne communicatie

door Sugima op 21 januari 2007

Welpen werken aan insigne communicatie

Beste ouders, kinderen en mensen die de Ferguson post lezen. Hier is een stukje van ieder nest bij de welpen. Wij zijn nu bezig met het communicatie insigne. Hier zijn de stukjes die de welpen zelf hebben geschreven voor de Ferguson post.

Nest geel:

Elk zomerkamp is leuk. Het jubileumkamp die we gaan krijgen is ook leuk. De nieuwjaarsopkomst was leuk en het eten was lekker. Het toetje was ook lekker. Het regende heel hard. Door de regen kon je sommige spelen niet doen. Vorig zomerkamp was leuk.

Nest wit:

We doen spelletjes op de scouting. Het leukste spel is buskruit. En we doen spelletjes voor een insigne. En het zomerkamp was erg leuk. En de leiding is aardig. En als sinds 1918 is er scouting. We gaan veel naar het bos. Het clubhuis is groot. We hijsen de vlag elke week. We openen ook elke week. Het gebouw is ook een kinderopvang.

Nest blauw:

In het bos staan heeeeeeeel veel bomen. Bijna elke boom is een loofboom. En er is ook een muurtje in het bos waar we altijd spelletjes doen. Er is meer………..

Nest rood:

We gaan volgende week ( 20-01-’07) naar het communicatiemuseum. We zijn heel benieuwd hoe het daar is en of we onze insignes kunnen halen. Volgens onze leiding komt dat helemaal goed en gaat dat lukken, want het museum is leuk. Je kan natuurlijk ook zelf wat gaan doen. Hier zijn dan een paar tips:

1. neem 2 lege soepblikken en een touw. Maak een gaatje aan de onderkant van elk blik. En doe daar het touw in. Maak een knoop in het touw. Hou het touw strak en praat in het blik. Dit hoort de ander.
  2. Dit waren de tips. Veel plezier met de tips die jullie hebben gekregen.

Als je 7 jaar bent dan mag je naar de welpen komen in het Dominee Ferguson gebouw. Bij de welpen zitten allemaal jongens.

2 Sein met een zaklamp in korte en lange tekens die je zelf hebt gemaakt.

Welpen werken aan insigne communicatie Welpen werken aan insigne communicatie