Nieuws!

door Scouts meisjes op 11 december 2007

Nieuws!
Ja, ja een stukje van de padvindsters is altijd leuk. Er valt altijd iets te beleven en te doen bij ons. De laatste tijd hebben we een hoop beleefd: We zijn gezellig een weekendje gaan kamperen in s’Gravenzande. Voordat de aftrap van het weekend werd gegeven, hebben we eerste alle oud-kabouters omgetoverd tot nieuwe padvindsters door ze te installeren.
Voor sommige meiden was het kamperen misschien een tikkeltje fris maar ondanks de koude tenen mocht het de pret niet drukken.
We hebben ook gipsmaskers gemaakt. Dit zag er heel erg mooi uit! Deze zullen uiteraard nog een keer geschilderd worden. We hebben we met z’n allen heel veel loten verkocht. De topper van de toppers is geworden: Iris met 117 loten.
Ook hebben we mee gedaan aan de zwemwedstrijden en Dewi heeft er voor gezorgd dat de medaille met de meeste bling bling (goud) voor ons was.
Verder hebben we ook iets met brooddeeg gedaan in combinatie met indianen, germanen en cowboys.
We zijn nog een keer gaan schaatsen daar hebben we met z’n allen onze schaatskunsten laten zien. Leon was wat minder blij, want die werd totaal ingezeept met sneeuw.
Zaterdag 1 december was het zover: Surprises!! De meest mooie surprises zijn weer gemaakt, met nog mooiere gedichten, die soms heel origineel van internet kwamen ;-)
Leon die kreeg net als vorig jaar een prachtige auto!

Wat staat ons nog te wachten??
Er komt een kerstopkomst aan! 22 december van 2 tot 7 uur. Feestkleding mag, maar hoeft niet ;)

Opkomsten rondom de feestdagen?
Op zaterdag 29 december 2007 en 5 januari 2008 hebben we geen opkomst. Jammer hé.
Maar 12 januari gaan we los met een Nieuwjaarsviering.

26 en 27 januari gaan we een spannend weekend te gemoed!!

Kamp 2008
We hebben inmiddels een aantal inschrijvingen ontvangen voor het zomerkamp.
Voor wie dat nog niet gedaan heeft. Schijf je in voor Jubileumkamp 2008