Nieuwjaarsviering in de ban van de ring

door voorzitter op 11 januari 2008

UITNODIGING

Wat is er leuker dan met de hele groep het nieuwe jaar te vieren. Het jaar 2008 is ons Jubileumjaar; de groep bestaat al 90 jaar!! Knoop dat alvast in je oren. Natuurlijk beginnen we het jaar als van ouds met een spel en hebben we daarna voor de Fergusonners een maaltijd van topniveau. Maar dat spel toch doen we een beetje anders. Hoe dan, vraag jij je af? Aha, we gaan op stap; dus gewoon komen en lekker meedoen.

Wie? Alle Fergusonners

Hoe laat verzamelen? 14.30 uur

Waar verzamelen? Groepshuis De Clan

Hoe laat ophalen? 19.00 uur

Waar ophalen? Groepshuis De Clan

Wat neem je mee? Regenjas, een zakje snoepjes om onderweg gezellig uit te delen en verder een rugzakje om spulletjes in te doen.

Wat heb je aan? Bijna overbodig om te noemen; je hebt je uniform aan met die geweldige Fergusondas. Verder stevige schoenen en een warme trui.

Wat heb je op je hoofd? Een vrolijk of gek hoedje.

Bij deze uitnodiging vind je de eerste jubileum-cd en erop staan Belgische muziektoppers van toen en nu. Prop ‘m in je cd-speler en kom alvast in de sfeer van het zomerkamp in België.

De leiders en het groepsbestuur van Scoutinggroep ds Ferguson wensen jou en jouw familie een hele prettige jaarwisseling en een gezond, succesvol en scoutief 2008.

? 12 januari 2008
 Hallo Fergusonners,