opkomsten

door Welpen meisjes op 22 december 2008

opkomsten

Hoi Allemaal,

De Kabouters hebben de afgelopen weken veel beleefd. We zijn heel Bambilië doorgereisd en hebben in elk dorpje en spel gespeeld.

In Bromberg hebben we dierendag gevierd twee groepjes kregen een lijst met allemaal dierennamen erop en ze moesten zo veel mogelijk dieren fotograferen. Dus op naar het bos en de kinderboerderij.

Met de regionale zwemwedstrijden hebben we ons best gedaan, suzanne heeft de halve finale bereikt en demi zelfs de finale. Helaas zijn de kabouters nog een paar centimeter te kort en waren er dit jaar geen podium plaatsen . Maar dames klasse hoor jullie hebben super hard gezwommen en volgend jaar stromen die prijzen binnen!!!!

We hebben chocolade cakejes en  pannekoeken gebakken in Haverhoek. De pannenkoeken vlogen letterlijk door de lucht!

ook hebben we een logeerweekend in de Warbossen tussen de tovenaars en heksen gehad. We hebben een bezemsteel geknutseld en een estafette om het clubhuis gevlogen. \'s middags hebben we gebowld en \'s avond hebben we een echte heksen dans geleerd van twee heksen.

Natuurlijk is de Sint op bezoek geweest en hebben we cadeautjes gekregen.

en tot slotte hebben we een super gezellige kerst opkomst gehad. We hebben kerststukjes gemaakt en heel veel hapjes gegeten. de kabouters hadden zoveel gebakken dat de taarten niet eens opkwamen.

het kabouterteam wenst iedereen hele fijne kerstdagen en een knallend nieuwjaar!!!